About

 

BISMILLAHI AR-RAHMAN AR-RAHIM!

IN NUMELE LUI ALLAH CEL MILOSTIV,INDURATOR!

Incep prin a-I multumi lui Allah Subhananu wa ta’la care mi-a indrumat pasii si mi-a deschis inima catre realizarea acestui blog. Sunt constienta ca orice inceput este greu, dar constientizez si mai mult raspunderea pe care mi-am asumat-o. In acelasi timp am o dorinta imensa de a impartasi cunostintele despre Islam,despre adevaratul Islam si despre adevaratii credinciosi.

“Cea mai buna pomana pe care o poate oferi un musulman este sa invete si apoi sa-l invete pe fratele sau.”

De cate ori am avut ocazia, am subliniat importanta covarsitoare a cunoasterii, si deosebirea dintre cel invatat si cel ignorant.Prin articolele pe care le voi posta In sha Allah, si vreau sa va asigur ca “arhiva personala” este foarte bogata (ma rog lui Allah sa reusesc sa am oportunitatea sa vi le dezvalui pe toate), doresc din toata inima sa prezint musulmanilor Islamul la adevarata lui valoare, pentru ca noi impreuna, sa reusim sa implementam natural si adevarat Islamul in viata noastra pentru ca Islamul nu este doar o religie, ci este un mod de viata.

De asemenea imi doresc sa invatam sa-L cunoastem cu adevarat pe Creatorul nostru, sa invatam sa-L adoram intr-un mod corect, sincer, din toata inima. Imi doresc sa intarim comunitatea musulmana, sa devenim mandri ca suntem musulmani, sa avem raspunsurile atunci cand suntem intrebati despre religia noastra si cel mai imporatant sa ajungem sa constientizam in permanenta prezenta lui Allah in tot cea ce facem, spunem sau gandim.

Si nu in ultimul rand sa ajungem sa constientizam valoarea si onoarea acestei ummah ( comunitate) pentru ca,desi: “Suntem ultimii care o sa aparem ( ca si comunitate) dar vom fi primii in Ziua Judecatii.Vom fi primii din intreaga omenire care vom intra in Rai.”– pentru ca ummah Profetului Muhammad (Sallalahu aleihu wa salam) este cea mai buna dintre toate comunitatiile. Noi vom fi primii care vom intra in Paradis, prin Indurarea lui Allah Atotputernicul si Gloriosul, indurare care se va revarsa asupra celui mai onorat Profet si asupra comunitatii sale.

Este esential, pe masura ce ne imbogatim bagajul de cunostinte sa le punem in aplicare si sa ne straduim prin toate mijloacele si cu toata puterea sa obtinem Paradisul si implicit Multumirea lui Allah.

Imi pun toata increderea in Allah si ma rog Lui, sa-mi usureze, sa ma sprijine si sa-mi asigure mijloacele pentru a reusi in aceasta misiune pe care o iubesc si pe care o fac cu tot sufletul. Ma rog Lui ca tot ceea ce invat si tot ceea ce transmit sa fie autentic si ma rog prin intermediul acestui blog sa inmoi inimile multora dintre voi si ma mai rog lui Allah sa ne asigure succesul, caci succesul vine numai de la Allah.

O Allah, sporeste-ne noua stiinta si credinta si dorinta de a face bine si binecuvateaza-ne cu Taqwa!

Ameen! Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin!

Sora voastra in Islam,

Cezarina S.

6 gânduri despre “About

  1. Buna , nu am fost niciodata o persoana religioasa , am descoperit de curand islam si as vrea sa invat cat mai multe sper sa nu te deranjeze faptul ca iti citeste blogul un necredincios ca sa zic asa ^^.

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s