„NIMIC NU URMEAZA PERFECTIUNII, DECAT NUMAI IMPERFECTIUNEA”

best_name_of_muhammad_wallpaper_5-1920x1080

NIMIC NU URMEAZA PERFECTIUNII,

DECAT NUMAI IMPERFECTIUNEA

BISMILLAH

Salam aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu!
Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin!

Cand Profetul Muhammad salAllahu aleihi wa sallam a venit la Medinah, i-a gasit pe oamenii de acolo sarbatorind si bucurandu-se.
Anas bin Maalik (radiyAllahu anhu) a spus:

Cand Profetul, sall Allahu aleihi wa sallam a sosit in Medina in timp ce oamenii celebrau doua sarbatori specifice, el sall Allahu aleihi wa sallam a intrebat:’Ce sunt (ce semnifica) aceste doua zile?’. Unii dintre oameni au raspuns:’Ele sunt zile pe care obisnuiam sa le celebram in timpul perioadei dinainte de Islam’. Atunci, Mesagerul lui Allah salAllahu aleihi wa sallam a raspuns:’Allah le-a inlocuit pentru voi cu doua zile care sunt mai bune, ziua de Eid Al-Fitr si Eid Al-Adha”.[Abu Dawood]

Am tot vorbit in articolele mele despre faptul ca celebrarea zilei de nastere a Profetului salAllahu aleihi wa sallam nu are nicio dovada in Shari’ah, precum nici celebrarea altor Profeti sau oameni piosi.
Mai mult, ziua de 12 Rabil Awal nu este ziua certa a nasterii Profetului salAllahu aleihi wa sallam, ci este ziua cand aceasta inovatie (Bida’h) a prins contur pentru prima data, iar aceasta data a fost mentinuta de cei care au “importat” aceasta sarbatoare, la distanta de (aproximativ) cinci secole de cand cel mai bun din aceasta creatie, Rasul Allah salAllahu aleihi wa sallam s-a reintors la Stapanul Tuturor Lumilor!

Trebuie sa intelegem ca orice lucru ce poate fi un lucru merituos si care sa aiba rasplata la Allah, sau care sa ne apropie de Allah, trebuie sa aiba o dovada certa in Coran sau in Sunnah!
Pentru asta a fost trimis Profetul Muhammad salAllahu aleyhi wa sallam, acesta este motivul pentru care el, salAllahu aleyhi wa sallam este cel mai bun model de urmat pentru intreaga omenire pana la sfarsitul timpului!

Singurul lucru pe care Profetul salAllahu aleihi wa sallam l-a mentionat in ce priveste ziua nasterii sale atunci cand a fost intrebat de ce postesteste in ziua de luni, acesta a raspuns ca este ziua in care s-a nascut si ziua in care a primit Revelatia.
Asa ca, cei care vor sa marcheze in vreun fel ziua nasterii Profetului salAllahu aleihi wa sallam, atunci sa posteasca in zilele de luni!

Profetul salAllahu aleihi wa sallam nu si-a celebrat niciodata ziua nasterii, nici pe a lui Ibrahim aleihi salam, nici pe a lui Moise aleihi salam, nici pe a lui Isus aleihi salam, si nici companionii sai si nici Califii cei drept calauziti radiyAllahu anhum, ceea ce indica ca, celebrarea zilelor de nastere nu este decat o inovatie care nu are nicio legatura cu Islamul si nu este legiferata in niciun fel de Allah Subhanahu wa Ta’ala!

Cei care sarbatoresc ziua nasterii Profetului salAllahu aleihi wa sallam, fie stiu mai mult decat Profetul salAllahu aleihi wa sallam, fie declara ca Profetul salAllahu aleihi wa sallam a stiut ca celebrarea Mawlid este un lucru bun, dar a ascuns acest lucru de Ummah sa si nu a transmis mesajul in intregime! Astaghfirullah! Si acest lucru este valabil pentru orice Bida’h!!!

Din pacate acest lucru s-a raspandit si se tot raspandeste si este sustinut de Moschei, inclusiv de cele din Romania, incat fiecare om care se aduna sa celebreze aceasta zi, isi inchipuie ca face o fapta buna si merituoasa!

Mai mult, sunt numerosi cei care sunt foarte incantati ca in acest an (anuml 2015), Mawlid Nabi cade in aceeasi zi cu Craciunul, si au motiv pentru a sarbatori de doua ori, uitand ca, Craciunul reprezinta “nasterea Domnului”, sau “intruparea lui Dumnezeu in om”! Astaghfirullah!

Unii cred ca daca se vor aduna si isi vor aminti de Profet salAllahu aleihi wa sallam, vor aprinde lumanari, vor oferi banchete, vor spune poezii si vor canta, isi vor arata de fapt “dragostea” pe care i-o poarta, insa faptele lor nu corespund cu spusele lor, ci sunt chiar impotriva!

Poate cel mai greu lucru este sa mergi contra valului, dar cel putin, Allah imi este martor, in Ziua Judecatii in shaa Allah nu voi fi acuzata ca am ascuns Adevarul sau ca am amestecat Adevarul cu minciuna. Alhamdulillah!
Si fie ca Allah sa-mi ajute sa lupt pentru ca Adevarul si Cuvantul Sau sa fie cunoscute pana la ultima suflare! Allahumma Amin!

“..In ziua aceasta am desavarsit religia voastra si am implinit harul meu asupra voastra si am incuviintat islamul ca religie pentru voi…” Coran 5:3
Desavarsit, inseamna perfect, fara cusur, fara lipsuri, ceea ce inseamna ca din acel moment Nimic nu mai poate fi schimbat, Nimic nu mai poate fi adaugat. Acest fragment al versetului (5:3), a fost revelat in timpul predicii pe care Profetul, sallAllahu aleihi wa sallam o tinea pe ‘Arafah, in timpul pelerinajului de adio.
Cand a auzit acest Verset, Umar, radyyAllahu anhu a plans. A fost intrebat:’Ce te face sa plangi?’. El a raspuns:’ Nimic nu urmeaza perfectiunii, decat numai imperfectiunea….”[Rahmat-al-lil’alamin, 1/265]

Spune [O, Muhammad saws]: A venit Al-haqq (Adevarul-Coranul) si Al-Batil (minciuna, falsul) nu mai poate sa inceapa, nici sa revina (vreodata)! “ 34:49

Si vom veni la faptele pe care ei le-au facut (in timpul vietii lor si pe care le-au considerat nobile) si le vom preschimba pe ele in tarana risipita.” 25:23

Spune [O, Muhammad sallAllahu aleihi wa salam]: Voiti sa va vestim Noi care sunt aceia care vor avea cel mai mult de pierdut din faptele lor? Aceia a caror ravna (eforturi) in aceasta lume este ratacita, in vreme ce ei isi inchipuie ca fac bine.” [Surah Al-Kahf 18: 103-104]

Si cine este mai ratacit decat acela care urmeaza poftei sale fara o calauzire de la Allah?” 28:50

Mesagerul lui Allah sall Allahu aleihi wa salam a spus:

Va fi intotdeauna un grup din Ummah mea luptand pentru Adevarul evident (adevarat, sigur, vizibil, clar), care nu va fi ranit de opozanti pana cand Hotararea (decretul) lui Allah va veni (Ceasul).”[sahih Muslim]

Jabir bin ‘Abdullah a spus:”In Predica sa (Khutbah), Mesagerul lui Allah salAllahu aleihi wa sallam obisnuia sa-L laude pe Allah asa cum merita sa fie laudat, si apoi spunea:”Pe oricine a calauzit Allah, nimeni nu poate sa-l rataceasca, si pe oricine il rataceste Allah nimeni nu poate sa-l calauzeasca. Cel mai adevarat cuvant este Cartea lui Allah si cea mai buna calauzire este Calauzirea lui Muhammad. Cele mai rele dintre lucruri sunt cele care sunt inventate; fiecare lucru nou-inventat este o inovatie si fiecare inovatie este ratacire si fiecare ratacire este in Foc.” [Sahih- An Nasai]

Umar (ra) a relatat: Profetul salAllahu aleihi wa sallam a spus:”Nu exagerati in laudarea mea asa cum crestinii il lauda pe fiul Mariei, pentru ca sunt numai un rob (slujitor al lui Allah). Asa ca, chemati-ma robul lui Allah si Trimisul Sau.”
[Sahih Bukhari Vol 4/55, Nr 654]

Fie ca Allah sa ne faca dintre cei care disting Adevarul de fals, dintre cei care urmeaza Adevarul si dintre cei care sunt statornici in lupta pentru Adevar! Ameen! Ya Rabbil ‘Alamin!
SalAllahu ala Muhamad! SalAllahu aleihi wa sallam!
Si Allah stie cel mai bine!

Lui Allah Ii cerem ajutorul si Lui Ii cerem iertare. Pe cine a calauzit Allah, nu poate sa rataceasca si pe cine a lasat sa rataceasca, nimeni nu poate sa-l calauzeasca.
Marturisesc ca nimeni nu are drept de a fi adorat in afara de Allah si marturisesc ca Muhammad salAllahu aleihi wa sallam este slujitorul Sau si incheietorul Mesagerilor Sai.

CezarinaS.

https://islamulpaceaeterna.wordpress.com/2015/12/22/un-mesager-muhammad-saws-s-a-nascut/

https://islamulpaceaeterna.wordpress.com/2015/01/02/mawlid-ziua-nasterii-profetului/

https://islamulpaceaeterna.wordpress.com/2015/02/02/cel-mai-bun-din-intreaga-creatie/

Islamul Pacea Eterna

 

Reclame

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s