PROFETUL MUHAMMAD (SAWS)- ONORAT in CERURI si pe PAMANT!

muhammad mov

PROFETUL MUHAMMAD (SAWS)

  ONORAT in CERURI si pe PAMANT!

BISMILLAH

Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin!

Imam Bukhari (Allah sa aiba mila de el) a alcatuit o enciclopedie (Tarikhul Kabir) in care a strans numele si biografiile multora dintre cei care au relatat hadisuri de la vremea Companionilor pana la vremea lui. Totalul biografiilor se apropie de patruzeci de mii. El a alcatuit aceasta piesa de rezistenta pentru ca generatiile viitoare sa aiba acces si sa examineze autenticitatea fiecarei relatari despre Profetul Islamului, salAllahu aleihi wa sallam inainte ca ele sa treaca mai departe.

In istoria omenirii, exista un singur om al carui adevar este pastrat prin verificarea si marturiile a mii de relatatori de incredere. Pentru ca trebuie sa fii de incredere daca vrei sa relatezi ceva de la Profet, salAllahu aleihi wa sallam.

Fiecare relatator a fost verificat. Nimeni in istoria lumii nu a fost protejat in asemenea maniera precum Profetul Muhammad salAllahu aleihi wa sallam. Fiecare fapta a lui este pastrata vie atat in scris cat si in memoria Musulmanilor.

In acord cu a sasea editie a Enciclopediei Columbia (ed. 2000), ‘Muhammad’ este probabil cel mai comun nume din lume, incluzand si variatiile. Este estimat ca mai mult de 150 de milioane de oameni poarta numele ‘Muhammad’.
‘Muhammad’ a fost cel mai comun nume dat baietilor nascuti in Anglia si Tara Galilor in 2009, 2011 si 2012 si al doilea cel mai popular in 2007 si 2010, incluzand si variatiile.

Stilul său de viata rămâne un capitol important în programa de studii religioase pentru urmasi săi.
Un om a cărui stil de viață a fost ținta atacurilor timp de 1400 ani, a continuat să prospere în fiecare latitudine și longitudine a lumii.
Fiecare vedeta sau personalitate a acestei lumi a avut o perioada limitata de glorie si succes. In schimb, tinerii cu barbi, care studiaza Coranul si care isi ridica fiecare bucatica de mancare cu mana dreapta, nu vor lasa ca eroul lor sa se estompeze.

Orice a facut el, salAllahu aleihi wa sallam, Musulmanii vor sa faca – o moda, un stil de viata care refuza sa se demodeze!

Dusmanii lui continua sa lucreze din greu, atat de mult incat niciun om in istoria omenirii nu a fost calomniat la nivelul la care Profetul Muhammad salAllahu aleihi wa sallam a fost calomniat. Insa Musulmanii au inteles ca „transmiteti de la mine chiar si un Verset”, este o responsabilitate cu care Profetul salAllahu aleihi wa sallam a insarcinat fiecare Musulman, de a transmite mai departe Legea care a facut ca Islamul sa fie disponibil si usor de invatat pentru fiecare epoca si in fiecare comunitate.

Nicio invatatura nu ar fi fost capabila sa reziste unei astfel de ostilitati, insa Islamul a ramas in continuare ocupat cu primirea in randurile sale a noilor membrii in fiecare zi si in fiecare colt al lumii, in ciuda tuturor atacurilor.

Multe doctrine si religii s-au perindat. Unele au disparut, altele s-au amestecat sau au fost asimilate de secularism si democratie. Altele se regasesc numai in carti sau festivaluri. Insa Islamul continua sa existe in viata celor care-l urmeaza.

Cu zeci de mii de lucrari scrise pentru a-l ataca pe el si invataturile sale, numai intre anii 1800-1950, 60.000 de astfel de carti au fost redactate, cu mii de website-uri care incearca sa-l descalifice si sa-l discrediteze, acest magnific om si invataturile sale continua sa cucereasca inimile si mintile pana si a acelora care emiteau inainte valuri de ura.

Un om care a reusit sa tina prima pagina a mass-mediei, si nu prin faima, ci prin onoare! Pentru ca faima este ceva care se cauta, insa onoarea este ceva care se dobandeste. In ceea ce tine de Dawa’h, speram sa obtinem onoare si nu sa castigam faima. Iar onoarea vine de la Allah si vine la cei care muncesc numai de dragul lui Allah.

Profetul Muhammad salAllahu aleihi wa sallam este cel care a reusit sa creasca raitingul, fara sa fie prezent. Islamul si Profetul său, salAllahu aleihi wa sallam sunt singurele lucruri despre care s-a relatat si s-a scris cel mai mult atat impotriva cat si in favoarea lor, din prima zi in care Profetul salAllahu aleihi wa sallam a fost ales ca Profet. Este singurul om care a avut acest privilegiu. Inca mai sunt aproximativ o jumatate de milion de manuscrise Islamice in bibliotecile din Arabia, care asteapta sa fie publicate.

Omul care continua sa persiste in inimile, mintile si du’a-urile urmasilor sai, este numai Profetul Muhammad salAllahu aleihi wa sallam. Nimeni nu poate sterge numele lui din istorie si nimeni nu poate distruge onoarea sa ce a fost destinata de Allah, deoarece onoarea sa a fost garantata de Allah Insusi.

Onoarea Profetului Muhammad sall Allahu aleihi wa salam nu va putea fi intinata de niciun muritor, deoarece el este cel mai onorat si cel mai laudat de catre Stapanul Tuturor Lumilor!

Allah trimite binecuvantarile Sale (Salat-binecuvantare, onoare, indurare) pentru Profet (Muhammad-salAllahu aleihi wa salam) si de asemenea si ingerii Sai (ii cer lui Allah sa-l binecuvanteze si sa-l ierte). O, voi cei care credeti! Trimiteti Salat asupra lui (cereti-I lui Allah sa-l binecuvanteze pe Profet, sallAllahu aleihi wa sallam), si salutati-l pe el asa cum se cuvine (cu salutul Islamic: As-salamu aleikum)”. 33:56

Allah Ta’aala datorita Indurarii si Gratiei Sale a permis ca rugile (Du’a-urile) noastre sa ajunga la el, indiferent de cat de departe ne aflam de mormantul său si chiar daca am pierdut sansa de a-l cunoaste in aceasta viata, si fie ca Allah sa ne ofere sansa de a-l cunoaste in Viata de Apoi! Ameen, Ya Rabbil ‘Alamin!

Mesagerul lui Allah, sallAllahu aleihi wa sallam a spus:” Allah are ingeri care merg in jurul pamantului transmitandu-mi salam de la ummah mea”.[clasat ca sahih al-Albani]

Si tot prin Gratia lui Allah, Profetul cel iubit sal Allahu aleihi wa sallam ne raspunde la urari ori de cate ori trimitem sallam asupra lui, aleihi salatu wa sallam.

Abu Huraira(RA) a relatat:” Mesagerul lui Allah, sallAllahu aleihi wa sallam a spus:’Oricand cineva imi trimite urari, Allah imi va inapoia sufletul (in mormant) ca eu sa raspund urarilor lui.”[Abu Dawood, clasat ca sahih Al-Albani]

Allah Subhanahu wa Ta’ala i-a acordat ultimului Sau Trimis, Profetului nostru, sallAllahu aleihi wa sallam, numele de Muhammad, care inseamna “Cel laudat”.

Cel care este laudat de catre Allah Subhanahu wa Ta’ala, nu poate fi decat “cel laudat’, sau dupa alta interpretare, ‘cel mai laudat’. In Coranul cel Nobil, Allah a revelat de asemenea numele ‘Ahmad’, pentru Trimisul Sau cel binecuvantat, care inseamna ‘ cel demn de lauda’.
Shaikh-ul Allamah Tahir ul ‘Qadri explica:’Cel pe care insusi Allah l-a laudat, este cel mai laudat, si acesta este Muhammad-sallAllahu aleihi wa sallam.’
SubhanAllah!

Allah a facut ca cel mai minunat om din intreaga creatie, cel care avea sa fie ultimul Sau Mesager pentru eternitate sa dainuie pentru eternitate in inimile si in sufletele noastre.
Un om care este mai iubit si mai respectat decat oricine altcineva. Si cum altfel ne putem demonstra iubirea, decat prin perpetuarea mesajului sau, prin urmarea modelului sau, pentru ca Trimisul lui Allah salAllahu aleihi wa sallam este cel mai bun si singurul model de urmat!

Ati avut voi in Trimisul lui Allah o pilda frumoasa (un bun exemplu de urmat), pentru cel care nadajduieste in Allah si in Ziua de Apoi si Il pomeneste pe Allah mereu”. 33:21

De urmarea lui si de supunerea fata de el, salAllahu aleihi wa sallam depinde admiterea noastra in Paradis, prin urmarea lui, vom obtine iertarea si iubirea lui Allah Subhanahu wa Ta’ala.

Toti adeptii mei vor intra in Paradis, afara de cei care refuza.” El salAllahu aleihi wa sallam a fost intrebat: ‘ Si cine refuza (adevarul)? El salAllahu aleihi wa sallam a spus:” Oricine se supune mie va intra in Paradis, si oricine nu se supune, inseamna ca refuza ( sa intre in Paradis).”[Bukhari]

Spune [O, Profetule salAllahu aleihi wa sallam]:”Daca Il iubiti pe Allah, urmati-ma si Allah va va iubi si va va ierta pacatele voastre! Allah este Iertator [Al-Ghafur], Indurator [Ar-Rahim]”. Coran 3:31

Spune:”Daca parintii vostri, fiii vostri, fratii vostri, sotiile voastre, clanul vostru, bunurile pe care le-ati dobandit, negotul de a carui lancezire va temeti si locuintele de care sunteti multumiti va sunt voua mai scumpe decat Allah, decat Trimisul Sau si decat lupta pe calea Lui, atunci asteptati-va sa vina Allah cu porunca Sa! (implinirea amenintarii Sale)”. Coran 9:24

Dragi frati si surori in Islam!
Voi cei care ati ales sa-l urmati in vorbe si fapte pe ultimul Trimis al lui Allah (salAllahu aleihi wa sallam) pentru oameni si djini pana la sfarsitul acestei lumi, fiti mandri si fericiti de onoarea cu care ati fost binecuvantati!

Allah Subhanahu wa Ta’ala nu va permite ca vreun muritor de pe acest pamant sa pateze sau sa sterga onoarea celui mai onorat si celui mai laudat in ceruri si pe pamant! Si aceasta este garantia si promisiunea pe care Insusi Allah, Rabbil ‘Alamin a facut-o!

Continuati sa-l iubiti sincer pe Trimisul Său salAllahu aleihi wa sallam, cu inima voastra si cu glasul vostru si cu corpul vostru, prin transmiterea Adevarului său si prin punerea in practica a modelului său si restul lasati in grija lui Allah care este Waly (Ocrotitorul, Aliatul, Sustinatorul) celor care cred!

Ei voiesc sa stinga cu gurile lor lumina lui Allah (Monoteismul Islamic), insa Allah nu voieste decat sa desavarseasca lumina Sa, chiar daca Kafirun (necredinciosii) urasc [aceasta]”. Coran 9:32

SalAllahu ala Muhammad! SalAllahu aleihi wa sallam!

muhammad praised

CezarinaS.
TOGETHER FOR ETERNAL PEACE!

Islamul Pacea Eterna

Anunțuri

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s