PREDICTIILE MESAGERULUI LUI ALLAH (SAWS) DESPRE HOMOSEXUALITATE!

400..1.633076
PREDICTIILE MESAGERULUI LUI ALLAH (SAWS)

DESPRE HOMOSEXUALITATE

BISMILLAH

 

Alhamdulillahi Rabbil Alamin pentru ca Allah ne-a daruit onoarea de a ne supune Lui si de a urma Religia Adevarului!

Islamul este clar si ferm in privinta homosexualitatii. Din pacate, si sincer va marturisesc, credeam ca toti avem o opinie unitara in aceasta privinta, au fost si unii Musulmani care au negat aceasta opinie prin sprijinirea punctului de vedere al homosexualilor. Nu cunoastem motivul. Poate s-au integrat prea mult in sistemul de viata neislamic si s-au acomodat prea mult cu pacatele, ori poate din dorinta de a urma valul. Nu vreau sa dau exemple si nici nu vreau sa lansez supozitii.

In acest scurt articol, vreau sa va aduc la cunostiinta doar cateva hadisuri, in care Profetul salAllahu aleihi wa sallam vorbeste despre acest pacat reprobabil, si el nu este doar un pacat care se rastrange la cei care il practica, ci este un pacat care se rasfrange asupra societatii, care contribuie si mai mult la degradarea morala si spirituala a oamenilor si care are consecinte si efecte mult mai adanci si mai nefaste decat par la prima vedere.

A ridica un pacat reprobabil la rang de drept al omului si a celebra si a promova asa ceva, este mult prea mult.
Faptul ca s-a practicat din toate timpurile, nu poate fi o justificare, pentru ca, si crima si adulterul s-au practicat din toate timpurile, si asta nu le face mai putin reprobabile, chiar daca, adulterul spre exemplu a devenit ceva comun si foarte normal.

S-a ajuns pana acolo incat, in unele tari, sa se invete la scoala primara acest gen de subiecte,  si nu vreau sa ma gandesc la ce va urma. Sunt deja semne care vorbesc despre faptul ca si pedofilii isi vor cere “drepturile”. Astaghfirullah wa atubu ilahi!

Hudhayfa (ra) a spus:”Nimic nu va aparea printre Bani Israeel fara ca ceva similar sa se intample in mijlocul vostru. Un om a intrebat:”Vor fi dintre noi unii asemanatori cu oamenii lui Lot (homosexuali)? El a raspuns:”Da”.

[Relatat de Ibn abi shaybah]

Mesagerul lui Allah sallAllahu aleihi a sallam a spus:”Ceasul nu va veni pana cand ei nu vor simtii gelozie fata de barbatii tineri asa cum oamenii simt gelozie fata de femei.”
[Ref: Al-Daylami relatat in Musnad al-Firdaws de la Abu Hurayrah]

Ibn `Abbas (radhiallahu `anhu) a relatat ca Mesagerul lui Allah (sallalahu `alayhi wa sallam) a spus:”Dintre semnele Ceasului este acela ca barbatul va fi satisfacut de barbat si femeia va fi satisfacuta de femeie, iar barbatii vor simtii gelozie pentru baieti (sau barbati), la fel cum simte cineva pentru o virgina si va fi cand femeile vor fi adultere si corupte…(hadisul este unul lung).

In alta relatare:’si barbatii se vor casatori cu barbati exact cum (obisnuiau) sa se casatoreasca cu femeile si se vor aranja (se vor pregati pentru partenerii lor homosexuali) la fel cum femeile se imbraca (se pregatesc/se aranjeaza) pe ele insele (cand se casatoresc cu sotii lor)”.
[Ref: relatat de Ibn mardawy]

Intr-o alta relatare lunga, Profetul sallAllahu aleihi wa sallam i-a spus lui Ibn Mas’ud:”O, Ibn Maa’ud, dintre semnele Ceasului este acela ca barbatul va fi satisfacut de barbat si femeia de femeie.”[Ref: Majma` az-zawaid de la Tabarani ]

Anas (ra) a spus ca Mesagerul lui Allah sallAllahu aleihi wa sallam a spus:”Cand Ummah mea va legaliza cinci lucruri atunci vor fi destinati distrugerii: Prevalenta (raspandirea) blestemelor (sau a injuraturilor); consumul de bauturi alcoolice (folosind alte denumiri pentru ele); purtarea matasii (de catre barbati); cand fetele vor fi folosite ca divertisment (vezi animatoare in cluburi, dansatoare, etc) si cand barbatii sunt satisfacuti (sexual) cu barbati si femeile cu femei.”
[Ref: Shu`b ul-Emaan of Bayhaqi isnad sahih ori hasan]

Un singur lucru mai trebuie sa ne puna pe ganduri. Daca ne uitam la povestea lui Lot aleihi sallam, ne aducem aminte ca sotia sa a foast pedepsita laolalta cu restul pacatosilor care nu s-au temut de Allah si care nu au luat in seama avertismentele, ci mai mult, siguri pe ei fiind, au cerut ca pedeapsa lui Allah sa cada asupra lor. Si ce pedeapsa a cazut asupra lor!

Sotia lui Lot nu era dintre cei care practicau sodomia, dar ea nu a luat in seama avertismentele lui Allah si a fost alaturi si i-a sustinut pe cei care practicau pacatul. Toti, laolalta au fost pedepsiti, fie ca practicau sau nu.

Asadar, cei care eventual aproba, sustin sau sunt de acord cu mariajul persoanelor de acelasi sex, de dragul “tolerantei” sau al “modernismului” sau in spiritul “drepturilor omului”, ar trebui sa reflecte la aceasta poveste.
Allah ne spune:
Vi s-a revelat deja in Carte (acest Coran) ca daca veti auzi ca Versete lui Allah sunt tagaduite sau luate in deradere, sa nu stati impreuna cu ei decat daca vor incepe ei o alta discutie decat asta; (dar daca ati stat cu ei) veti fi asemenea lor. Allah ii va aduna pe ipocriti si necredinciosi impreuna in Gheena (Iad)“4:140

Si ne mai spune:

„..Intrajutorati-va in Al-Birr si in At-Taqwa (implinirea faptelor bune si in evlavie), dar nu va ajutati la pacat si nedreptate! Si fiti cu frica de Allah, caci Allah este aspru la pedeapsa.” Coran 5:2

Ii cerem iertare lui Allah si catre El ne intoarcem cu cainta! Si fie ca Allah sa ne apere si sa ne ocrotesca de orice rau in aceasta lume si in cea de Apoi! Ameen!
Astaghfirullah wa atubu ilahi!

CezarinaS.

https://islamulpaceaeterna.wordpress.com/2013/11/24/despre-adulter-in-coran-si-biblie/

Islamul Pacea Eterna

Reclame

2 gânduri despre “PREDICTIILE MESAGERULUI LUI ALLAH (SAWS) DESPRE HOMOSEXUALITATE!

  1. „Alhamdulillahi Rabbil Alamin pentru ca Allah ne-a daruit onoarea de a ne supune si Lui si de a urma Religia Adevarului!” Assalamualeykum ! Masha’Allah , foarte frumoase articole ! Allah sa va rasplateasca ! Cu respect , cer sa revizuiti pprima fraza , in care neintentionat , presupun , a ajuns conjunctia ” si ” dinaintea ” Lui ” , ca sa nu se inteleaga gresit ” onoarea de a ne supune si Lui ” – ” de a ne supune doar Lui „. Allah Haafiz !

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s