CEL MAI LUNG RAMADAN!

beautiful-ramadan-kareem-wallpaper-2015

CEL MAI LUNG RAMADAN!

 

Dragi frati si surori in Islam!
Salam aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu!

Anul trecut si anul acesta, 2015-2016 Ramadanul va fi unul dintre cele mai lungi din viata noastra, iar unii dintre noi este posibil sa nu mai apuce sa fie martorii inca unuia asemanator, avand in vedere ca situatia se va mai repeta peste 30 de ani de acum incolo..

Este tot prima data cand in primele zile ale Ramadanului, timpul de Iftar va creste usor pana in data de 21 Iunie care este si ziua solstitiului de vara, ziua cea mai lunga din an, dupa care va incepe sa scada treptat pana la sfarsitul lunii.

Sa nu uitam ca Allah ne-a promis ca ne va fi usor. Si multi dintre noi, am constat de-a lungul timpului, ca Ramadanul chiar este o luna magica, speciala, in care este evident ca Allah ne sprijina!

Allah va voieste usurarea, nu va voieste impovararea..”. Coran 2:185

Aceasta este realitatea pe care noi toti am experimentat-o. Toti simtim o ingrijorare inainte de a veni Ramadanul, avand in vedere ca vom trece peste cele mai lungi zile de post si pentru unii poate cele mai calduroase.
Dar dupa inceperea Ramadanului, simtim o usurare miraculoasa aproape, si o sustinere pe care numai Allah Subhanahu wa Ta’ala ne-o poate da.

Nu uitati ca in Du’a-urile voastre, sa-I cereti lui Allah sa va ajute si sa va usureze, sa va dea sanatate si putere si mai ales sa va faca dintre cei apropiati de El si dintre cei care Il vor adora pe El asa cum merita sa fie adorat!

Va doresc din inima, ca acest Ramadan sa fie un succes din toate punctele de vedere pentru voi si va doresc sa aveti parte nu numai de cel mai lung dar si de cel mai bun Ramadan din viata voastra!

Ameen! Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin!
SalAllahu ala Muhammad! SalAllahu aleihi wa sallam!

CezarinaS.

Islamul Pacea Eterna

Anunțuri

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s