I FEEL FREE!

Feel Free Logo
I FEEL FREE!

BISMILLAH

Salam aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu!
Astazi va avea loc marsul Europei “libere” in memoria victimelor atentatului din Franta. Se estimeaza ca vor participa cca 1 milion de persoane solidare cu lupta pentru “libertatea de exprimare” si impotriva terorismului, si mai nou a antisemitismului, printre care si liderii importanti ai acestei lumi “libere”, inclusiv presedintele Romaniei!

Dar care este diferenta intre “libertatea” lor si libertatea noastra?
Paradoxal, acesti oameni care pretind ca sunt solidari cu “libertatea”, sunt incatusati intr-o lume aservita si supusa diverselor interese, incatusati in lupta pentru suprematie- cei mari si importanti-, iar cei mai mici obligati sa-i urmeze pe cei mari si sa-i asculte cu supunere, fara puterea de a-si exprima propriile opinii sau de a-si impune propriile nevoi.

Ei se simt “liberi” sa insulte, sa ridiculizeze, sa asupreasca, sa subjuge, sa oprime, sa instige la ura intre natiuni si religii,sa discrimineze, sa ucida, si cu toate acestea sa pretinda ca lupta pentru “libertate”, “democratie” si “toleranta”.

Aceasta este “libertatea” lor, care se limiteaza la viata din aceasta lume in care se cred stapani si nemuritori, si in care de fapt se tem, unii de altii, atenti la orice miscare si orice declaratie care ar putea sa destrame aceste aliante sustinute de interesul lor comun.
Aceasta este “libertatea” lor, construita pe fals, inselaciune, manipulare, dublu standard.
Si aceasta este “libertatea” pentru care nu vreau sa lupt si cu care nu vreau sa ma solidarizez, pentru ca eu sunt deja libera!

Si ma simt libera, pentru ca aliatul meu este Cel mai Mare, si Cel Atoateputernic, si Cel Atoatestiutor, si Binevazator, Stapanul Lumilor!

Si ma simt libera sa ma supun Vointei Stapanului Lumilor, si sa implinesc porunca Sa, si sa ma dedic Multumirii Sale si nu multumirii creatiei Sale, si sa ma tem de El si nu de creatia Sa, si sa-I cer Lui si nu creatiei Sale, si sa ma incred in El si nu in creatia Sa, si sa-L doresc pe El si nu creatia Sa, si sa lupt pentru Adevarul Sau!

Si da, aceasta este libertatea adevarata si aceasta este fericirea completa, pe care ei nu o cunosc, nu o simt si nu si-o doresc, si nu au gustat-o vreodata!

In spatele fiecarei incercari, exista o intelepciune, si fiecare Fitnah este un test al purificarii, al deosebirii raului de bine.
Si nu stiu daca cunoasteti ca acest cuvant Fitnah care provine de la radacina ‘fa-ta-nun’ inseamna: purificarea aurului si argintului prin topirea lor; a arde; a pune la încercare, mijloc de testare; a ispiti, a seduce, etc.

Astfel, precum metalele pretioase se purifica de impuritati prin Fitnah, in acelasi fel, fiecare Fitnah ii deosebeste pe cei puri, sinceri si curati de ipocriti, de cei care cauta in mod special multumirea oamenilor in detrimentul Multumirii lui Allah!

Si va vom incerca pana ce ii vom cunoaste pe cei care se straduiesc [pentru cauza lui Allah] dintre voi si pe As-Sabirun [cei statornici, rabdatori]…” Coran 47:31

 

 

OUR PROPHET

Allah ne-a daruit libertatea de a alege,

asadar fiecare este liber sa-si aleaga libertatea!

Alhamdulillahi Rabbil ‘Alamin!

Sall Allahu ala Muhammad! Sall Allahu aleihi wa salam!

Cu Pace!

CezarinaS!

Islamul Pacea Eterna

Reclame

2 gânduri despre “I FEEL FREE!

  1. Pingback: my FREEDOM of SPEECH! CE NU S-A SPUS? | Islamul Pacea Eterna

  2. Pingback: RASPUNSUL ISLAMULUI LA BLASFEMIE! | Islamul Pacea Eterna

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s