UN MESAJ PENTRU ROMANIA!

tricolorul

UN MESAJ PENTRU ROMANIA!!!

Salam aleikum wa rahmatullahi wa barakatuhu!
Dragi frati si surori in Islam!
Dragi romani!

Lauda lui Allah, Stapanul Tuturor Lumilor!
Nu m-as fi gandit vreodata ca va voi adresa un astfel de mesaj, cu tenta mai degraba civica, decat politica, pentru ca politica din pacate nu are nici verticalitate si nici principii, si de aceea nu vreau sa am de-a face cu ceea ce inseamna politica, pentru ca este in totala contradictie cu principiile mele!
Motivul pentru care totusi am ales sa va transmit acest mesaj, are foarte mare legatura cu dreptatea si adevarul. Pentru ca, poate ati observat daca ati citit articolele mele, de multe ori spuneam ca am un simt poate prea dezvoltat al dreptatii, sinceritatii si al adevarului. Si Ii multumeam lui Allah ca nu m-a lasat sa fac compromisuri, in mod special in ceea ce tine de religie, si ca am cautat intotdeauna sa aduc in lumina adevarul, chiar cu riscul de a nu fi pe placul tuturor, pentru ca m-am calauzit dupa vorbele Mesagerului lui Allah sallAllahu aleihi wa salam care a spus:

Oricine cauta Multumirea lui Allah prin ceea ce ii nemultumeste pe oameni, Allah va fi multumit de el, si ii va face pe oameni sa fie multumiti de el; si oricine cauta sa-i multumesca pe oameni prin ceea ce Il nemultumeste pe Allah, atunci Allah va fi nemultumit de el si ii va face pe oameni sa fie nemultumiti de el”.[Tirmidhi]

Si pentru ca, Allah ne spune:
O, voi cei care credeti! Temeti-va de Allah si fiti cu cei iubitori de Adevar!”[9:119]
O, voi cei care credeti! Fiti cu frica de Allah si spuneti vorbe adevarate.”[33:70]

Si pentru ca am avut onoarea sa fac articole despre Califii cei drepti calauziti, in inima mea imi doresc sa detin macar o particica din credinta lui Abu Bakr As-Siddiq si din dreptatea lui Umar bin Al-Khatab, radiyAllahu anhom, pe care ii admir, si ii iubesc si ii respect din toata inima!

Desigur va intrebati: Ce legatura are dreptatea si adevarul cu Romania?
Are o foarte mare legatura, pentru ca astazi ne aflam in pozitia de a alege intre dreptate si adevar, si intre minciuna si coruptie.
Trimisul lui Allah, sall Allahu aleihi wa sallam, care nu a fost doar Trimisul lui Allah, ci a fost un lider si un conducator si un politician desavarsit, un exemplu si un model de urmat pentru intreaga omenire, a spus:

Cu adevarat in corp exista o bucata de carne; daca ea este sanatoasa (curata, pura), intreg corpul este sanatos, iar daca este corupta (stricata), intreg corpul este corupt, si aceasta este INIMA.” [Bukhari]
SubhanAllah! Cuvinte cu un inteles adanc, un mesaj care spune multe! Da, adevarat, totul depinde de INIMA!
Insa acum vreau sa atrag atentia asupra consecintelor imbolnavirii inimii, asupra consecintelor dezastruoase pe cale le reprezinta minciuna si coruptia. Si cat adevar in aceste vorbe, pentru ca da, este suficient ca inima sa fie corupta pentru a corupe intregul corp, asa cum este suficient ca coruptia sa existe (indiferent la ce nivel) pentru a corupere intregul sistem.

Este atat de josnic ce se petrece astazi, atat de nedemn.
Daca va doriti sa traiti intr-o Romanie curata, demna, respectata, civilizata, daca va doriti sa aveti parte de o democratie reala, atunci trebuie sa va doriti sa dispara minciuna, manipularea si coruptia.
Iar pentru a dispare coruptia, este nevoie de o justitie care sa nu fie controlata politic. Coruptia este cea care se face vinovata de la scara mica pana la cel ma inalt nivel, de involutie, de saracie, de mizerie, de umilinta.
Iar pentru asta, avem nevoie sa fim condusi de cineva care sa ne garanteze cu adevarat si real independenta justiei. Cand justitia va functiona cu adevarat, sunt toate sansele ca in timp (si nu peste noapte) coruptia sa dispara la toate nivelurile.
Insa pentru asta, pe langa un presedinte care poate sa garanteze cu adevarat un stat de drept, este nevoie si de noi, de oamenii acestei tari, sa invatam ca, coruptia nu se mentine si nu se dezvolta decat cu concursul tuturor celor implicati, asa cum de exemplu sunt vinovati atat cel care da, dar si cel care ia mita, si sa invatam ca pentru a construi o Romania curata, prospera, dezvoltata, avem nevoie de oameni curati, cinstiti, demni, civilizati, care sa puna umarul la reconstructia acestei tari, din dorinta sincera de a face ceva doar pentru viitorul acestei tari, fara sa puna in balanta numai interesul personal sau de partid.
Si pentru a respecta principiul obiectivitatii, as dori sa mai spun ca nu trebuie sa ne multumim sa dam vina doar pe politicieni, sau sa ne punem sperantele doar in politicieni, ci trebuie sa intelegem ca am trecut intr-o alta epoca si ca, este nevoie ca si noi, atat cat depinde de noi, sa ne asumam responsabilitatea si sa ne facem datoria ce ne revine.
De asemenea, avem nevoie de consens politic, continuitate si efort comun, lucru ce nu am vazut sa se intample pana acum in Romania, din contra, am vazut doar opusul, ceea ce ne dovedeste clar ca, lupta pentru putere, pentru interesul personal si de partid, sunt mai presus pentru politicienii acestei tari, decat interesul Romaniei atat pe plan intern cat si pe plan extern, si decat binele acestui popor, si aceasta este din pacate realitatea trista.
Observ de asemenea ca se incearca o discriminare atat nationalista cat si religioasa, si vreau sa va spun ca, civilizatia si democratia nu au de-a face cu rasismul, indiferent de natura lui.
Numai ca cei care sunt lipsiti de orice fel de caracter si de orice fel de principii sunt in stare sa apeleze la orice mijloc si la orice schema pentru a obtine puterea absoluta.

Am ales sa promovez Islamul si implicit valoarea! Da, valoarea, pentru ca Islamul onoreaza omul, permitandu-i aceasta relatie speciala si directa cu Creatorul si Stapanul Lumilor, si cat de frumoasa este aceasta relatie, si ii traseaza si ii lumineaza drumul, pentru a reusi in aceasta lume si in Viitoarea, oferindu-i astfel un sens si un scop, dand valoare acestei vieti.
Stiu ca nu voi fi eu cea care va face ca lumea sa fie mai buna, dar macar am sentimentul ca nu am trait degeaba, mai ales intr-o epoca in care asistam la cresterea degradarii umane si morale, si in care non-valoarea se afla pe podium.
Islamul daca este trait si aplicat, trebuie sa fie cel care nu numai ca modeleaza viata, dar modeleaza caracterul. Si nu degeaba, Trimisul lui Allah sallAllahu aleihi wa salam a garantat o casa in cel mai inalt loc din Paradis pentru cel care are bune maniere, si nu degeaba, conform unei alte relatari, bunele maniere vor cantari in Ziua Judecatii, mai greu decat postul in timpul zilei si rugaciunea din timpul noptii.

Da, acesta este Islamul adevarat, si aceastea sunt valorile lui.

Si atat eu, cat si cei care se regasesc in acest tipar, nu vom putea sa inchidem ochii in fata minciunii, arogantei, dispretului, manipularii, ipocriziei, coruptiei, egoismului, nepasarii, si lista poate continua.
Pentru ca noi, promovam valoarea morala si umana, adevarul si dreptatea si nu putem fi partasi ai minciunii.

Trimisul lui Allah sallAllahu aleihi wa salam:
Adevarul conduce la credinta, iar credinta duce in Rai. Omul spune adevarul pana ce ajunge la Allah ca un om cinstit. Minciuna conduce la necredinta, iar necredinta duce la Focul Iadului. Omul minte pana ce ajunge in ochii lui Allah ca un mare mincinos.” [Bukhari&Muslim]

Cine are aceste patru trasaturi este negresit un ipocrit veritabil, iar cine poseda una dintre ele, poseda trasatura unui ipocrit pana renunta la ea. Ele sunt: cand ii acorzi incredere, te insala; cand vorbeste, spune o minciuna; cand face un legamant, il incalca, iar cand se cearta, foloseste un limbaj urat (murdar).”

[Bukhari &Muslim]

Va las sa decideti singuri!

Dragi frati si surori in Islam! Dragi romani!
Daca va doriti (pentru ca nimeni nu garanteaza), daca va doriti si sperati la o Romanie demna, dreapta, curata, civilizata, democrata, prospera, dezvoltata, respectata, morala, mergeti si exprimati-va aceasta dorinta pe 16 noiembrie!

Si as mai vrea totusi sa va spun ca, nu trebuie sa speram ca toate acestea se vor intampla peste noapte, este imposibil, dar asa cum pentru a fi un bun Musulman, un adevarat supus al lui Allah, trebuie sa stergi tot ce a fost inainte fara a mai lasa urme, asemanator, daca vrei sa te propulsezi in viitor, catre o Romanie noua, trebuie sa stergem toate urmele epocii trecute atat in sistem cat si in mentalitate.

Desteapta-te Romane!
SI TU POTI SCHIMBA ROMANIA!

Cu Pace,
CezarinaS.

romania

Anunțuri

Un gând despre “UN MESAJ PENTRU ROMANIA!

  1. SUNT INTRU TOTUL DE ACORD! OAMENII TREBUIE SA INVETE SA IA ATITUDINE! SA REFUZE SA PARTICIPE LA CORUPTIE, MINCIUNA…DIN PACATE TRAIM IN REALITATEA IN CARE TRAIM SI IDILICUL NU EXISTA…

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s