„EU SUNT ALLAH!” (27:9)

allah-wallpaper-hd-free-download-1024x768

TOATA SLAVA si LAUDA si MARIREA I se CUVIN lui ALLAH,

STAPANUL CERURILOR si al PAMANTULUI,

STAPANUL SUFLETELOR NOASTRE,

 CEL LA CARE NE VOM INTOARCE INTR-O ZI,

 O ZI DESPRE CARE NU EXISTA  NICIO INDOIALA!!!

BISMILLAH

Coran 27:9

„O, Musa (Moise)! Eu sunt Allah! Cel prea Puternic [Al-‘Aziz], Intelept [Al-Hakim]

Coran 45:26

Spune:” Allah va da viata, apoi va da moarte, apoi va va aduna pe voi in Ziua Invierii! Nu este indoilala intru aceasta, insa cei mai multi oameni nu stiu.”

Coran 59:22-24

22.El este Allah, afarã de care nu este alta divinitate, Stiutorul celor nevãzute si al celor vãzute. El este Cel Milostiv, Îndurãtor [Ar-Rahman, Ar-Rahim].

 

23. El este Allah, afarã de care nu este alta divinitate: Stãpânitorul[Al-Malik], Cel Sfânt [Al-Quddus], Fãcãtorul de pace [As-Salam], Apãrãtorul Credintei [Al-Mu’min], Veghetorul [Al-Muhaymin], Cel Tare [Al-‘Aziz], Atotputernicul [AlJabbar], Cel Preaînalt [Al-Mutakabbir]. Mãrire lui Allah! El este mai presus de ceea ce voi Îiasociati.

 

24. El este Allah: Fãcãtorul [Al-Khaliq], Creatorul [Al-Bari’], Dãtãtorul de chipuri [Al-Musawwir]. Ale Lui sunt numele cele mai frumoase. Pe El Îl laudã cele din ceruri si cele de pre pãmânt. El este Cel Puternic [si] Întelept [Al-‘Aziz, Al-Hakim].

 

Coran 31:26.

Ale lui Allah sunt cele din ceruri si de pre pãmânt. Allah este Deajuns pentru Sine(28) [si] Vrednic de Laudã [Al-Ghaniyy, Al-Hamid]!

 

Coran 31:30-33,34

30. Aceasta pentru cã Allah este Adevãrul, iar ceea ce cheamã ei în locul Lui sunt vorbe desarte si pentru cã Allah este Cel Înalt [si] Cel Mare [Al-’Aliyy, Al-Kabir].

 

33. O, voi oameni, fiti cu fricã fatã de Domnul vostru si temeti-vã de o Zi în care nici un pãrinte nu-i va putea fi fiului sãu de ajutor si nici un fiu nu-i va fi de ajutor pãrintelui sãu! Fãgãduinta lui Allah este Adevãr. Si sã nu vã însele pe voi viata lumeascã si sã nu vã însele pe voi cel amãgitor în privinta lui Allah!

 

34. Numai la Allah se aflã cunoasterea Ceasului. El face sã coboare ploaia îmbelsugatã si El stie ce se aflã în pântece. Nici un suflet nu stie ce va dobândi mâine si nici un suflet nu stie în care[loc de pe] pãmânt va muri. Allah este Atoatestiutor [si] Binestiutor

[Alim, Khabir].

 

Coran 40:64-65  

Allah este Cel care v-a dat vouã pãmântul, ca sã trãiti pe el si cerul, ca acoperis, si v-a dat vouã chip – si ce chip minunat v-a dat!-si v-a înzestrat pe voi cu lucruri bune. Acesta este Allah, Domnul vostru! Binecuvântat fie Allah, Stãpânul lumilor!El este Cel Vesnic Viu [Al-Hayy]. Nu existã altã divinitate afarã deEl, deci chemati-L pe El cu credintã curatã numai în El! Mãrire luiAllah, Stãpânul lumilor!

 

Coranul 57:1-7

1.Tot ceea ce se aflã în ceruri si pre pãmânt Îi aduce laudã lui Allah, cãci El este Puternic [si] Întelept [Al-‘Aziz, Al-Hakim].

2. A Lui este împãrãtia cerurilor si a pãmântului. El dã viatã si dã moartea si El este cu putere peste toate.

3. El este Întâiul si Cel de pe urmã, Cel de deasupra tuturor si Cel ascuns si El este Atoatestiutor [Al-Awwal, Al-Aakher, Az-Zaher, Al-Baten].

4. El este Cel care a creat cerurile si pãmântul în sase zile si pe urmã s-a asezat pe Tron. El stie ce intrã în pãmânt si ce iese din el, ce coboarã din cer si ce se înaltã la el; El este cu voi, oriunde v-ati afla. Si Allah vede bine ceea ce faceti.

5. A Lui este împãrãtia cerurilor si a pãmântului si la Allah se întorc[toate] lucrurile.

6. El face ca noaptea sã intre în zi si ca ziua sã intre în noapte si El este stiutorul celor dinlãuntrul piepturilor.

7. Credeti în Allah si în Trimisul Sãu si faceti milostenie din cele asupra cãrora El v-a fãcut urmasi, cãci aceia dintre voi care cred si care fac milostenie vor avea parte de rãsplatã mare!

 Coran 34:1

Slava lui Allah, ale Caruia sunt cele din ceruri si cele de pre pamant, si slava Lui in Viata de Apoi! El este Cel Intelept[Al-Hakim] si Binestiutor[Al-Khabir]

 

 

Let’s Work together For Eternal Peace!

© ISLAMUL PACEA ETERNA, autor/deținător: CEZARINA S, 2013-2014. Folosirea neautorizată și/sau duplicarea materialelor fără permisiune scrisă de la autorul/deținătorul blogului este vehement interzisă. Materialele pot fi distribuite/folosite, numai în cazul în care numele blogului ISLAMUL PACEA ETERNA este afișat si linkul respectivului material este atașat, fără a se înterveni în textul original.

Islamul Pacea Eterna

Anunțuri

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s