I LOVE ALLAH! ♥

profile

                                           

  I LOVE ALLAH ♥

Alhamdullilahi Rabbil ‘Alamin!

Ii multumesc lui Allah care a raspuns atat de rapid rugii mele, cu adevarat Du’a este arma credinciosului si cu adevarat Allah raspunde la toate du’a-urile. Allahu Akbar!

Fie ca Allah sa-i rasplateasca pe toti cei care m-au sprijinit si au fost alaturi de mine si care vor ramane aproape de Pacea Eterna! Ameen!

Cu aceasta ocazie am ales un hadis foarte frumos si care imi place foarte mult. Acest hadis subliniza apropierea credinciosului de Allah, prin supunerea si increderea totala in El. Caci adevaratul credicios, nu apeleaza  si nu cere ajutorul niciodata nimanui in afara de Allah, si isi pune toata increderea in El, fiind convins ca tot ce se intampla se intampla numai cu Voia Sa, acceptand tot ceea ce Allah a hotarat pentru el.

 

De la Abu al-Abbas Abdullah, fiul lui Abbas, radyyAllahu anhu, care a spus: Stateam intr-o zi in spatele Profetului salAllahu aleyhi wa sallam care mi-a spus:”Baiete, tine minte cateva vorbe: Nu Il uita pe Allah si nu te va uita nici El! Pastreaza-L pe Allah, si-L vei gasi langa tine! Daca vrei sa intrebi, intreaba-L pe Allah! Daca vrei sa ceri ajutor de la cineva, cere ajutor de la Allah! Si sa stii ca daca toata comunitatea se va aduna ca sa-ti fie de folos cu ceva nu-ti va fi de folos decat cu ceea ce Allah ti-a scris, iar daca se va aduna ca sa-ti faca un rau, nu-ti va face decat raul pe care Allah ti l-a scris! Calemurile s-au ridicat si foile s-au uscat.”[At-Tirmidhi, autentic]

Cu drag,

              Cezarina S.

LET’S  WORK together FOR ETERNAL PEACE!

emblema

Reclame

Lasă un Comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s